Share
Tweet
Share
Send to friend

Savjeti za lakši pronalazak posla u vodiču 'Karijere 2010'

Portal MojPosao (www.MojPosao.net) objavio je novo izdanje vodiča za jednostavniji pronalazak ili promjenu posla: 'Karijere 2010. - Hoću (bolji) posao!'. Vodič predstavlja polazišnu točku za sve mlade koji tek ulaze na tržište rada, za nezaposlene te profesionalce koji su u potrazi za boljim poslom.

Vodič 'Karijere 2010.' uz osnovne korake prilikom traženja posla kao što su primjeri dobro napisanih životopisa, najčešća pitanja na razgovorima za posao upute za pregovore prilikom zapošljavanja i savjete pravnika, donosi i pregled najtraženijih zanimanja te profile zanimanja. Kao i prijašnja izdanja vodič sadrži profile poslodavaca iz kojih je moguće saznati kako će ove godine zapošljavati, kakve će zaposlenike tražiti, što će od njih očekivati, ali i što će im nuditi te profile edukativnih ustanove koje u vodiču predstavljaju ponudu svojih programa i tečajeva.

Karijere 2010. uz niz aktualnih informacija koje će olakšati snalaženje na tržištu rada, u 7. izdanju uključuju i profile više od 20 zanimanja za koje se predviđa veća potražnja u budućnosti. Uz detaljan opis svakog zanimanja, navedeni su potrebna razina i vrsta obrazovanja, očekivana primanja te razlike koje se javljaju na istom radnom mjestu u različitim tvrtkama, čime ovaj vodič može poslužiti kao dobro polazište mladima koji su u procesu odabira školovanja.

Osobama koje donose važnu životnu odluku te izborom prvog posla ili promjenom trenutnog zaposlenja određuju smjer svog profesionalnog razvoja, kao i iskusnim profesionalcima koji u ovim nesigurnim vremenima žele aktivno upravljati svojom karijerom, vodič Karijere 2010. pomoći će u prepoznavanju poslodavaca koji će u najvećoj mjeri ispuniti njihova očekivanja i pripremiti ih za prvi susret s njima.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.