Share
Tweet
Share
Send to friend

Poziv na konferenciju za novinare

MojPosao Vas poziva na konferenciju za novinare prigodom održavanja prvog regionalnog Virtualnog dana karijera i znanja, koja će se održati u srijedu,13. listopada u 12:00 sati, u prostorijama MojPosao, Hondlova 2/11, Zagreb.

Sudionici konferencije:

  • Marko Oltean, Voditelj prodaje i odnosa s klijentima MojPosao
  • Jurica Šarčević, Voditelj projekta

Nakon što je na prethodna dva Virtualna dana karijera zabilježeno ukupno preko 60.000 posjetitelja, ovaj puta MojPosao (www.MojPosao.net) u suradnji s najvećim portalima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini (Posao.ba) i Srbiji (Infostud.com), od 13. do 20. listopada organizira prvi regionalni Virtualni dan karijera i znanja. Cilj projekta je jačanje međusobne suradnje tvrtki i edukativnih ustanova s ovih prostora, ali i poticanje mobilnosti na tržištu rada.

Regionalni Virtualni dan karijera i znanja održati će se na adresi www.DanKarijera.com na kojoj će biti postavljen 3D virtualni izložbeni prostor koji omogućuje interaktivnu komunikaciju između posjetitelja te poslodavaca i edukativnih ustanova. Izložbeni prostor će biti podijeljen u tri dijela između zemalja sudionika - Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Na regionalnom Virtualnom danu karijera i znanja predstaviti će se ukupno 49 izlagača, a u sklopu hrvatskog dijela sajma svoju će ponudu predstaviti:

  • Regionalni izlagači: Japan Tobacco International, Deloitte i Vip
  • Zlatni izlagač: Würth
  • Srebrni izlagači: INA; T-HT, Zagrebačka banka i Zona znanja
  • Brončani izlagači: Berlitz, Ciklopea, Consulteam, Kofax, Manpower i NetAkademija

Generalni medijski pokrovitelji Virtualnog dana karijera i znanja su Lider, Otvoreni radio, Poslovni dnevnik, Poslovni.hr i Jabuka TV, a medijski prijatelji sajma su Bug, Jutarnji.hr, Monitor, Forum.hr, Seebiz te Zagrebancija.com.

Virtualni dan karijera i znanja podržavaju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo turizma, Ured predsjednika te Certifikat Poslodavac Partner, dok je pokrovitelj stručnog programa tvrtka Selectio.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.