Share
Tweet
Share
Send to friend

Otkaz zbog manjka parkirnih mjesta

Četrdesetjednogodišnja Sally-Anne Mitchell iz Blackburna planira dati otkaz na Blackburn Collegeu gdje radi kao predavač a zbog nedostatka parkirnih mjesta u blizini fakulteta na kojem radi.

Sally-Anne, naime, da bi našla adekvatno parkirno mjesto, mora napustiti svoj dom u Belthornu u 7.45, a ne želi ostavljati same svoje dvoje djece koji u školu idu tek u 8.30 što je, tvrdi, dovodi u situaciju da mora birati između djece i posla.

Iako parkirno mjesto na parkiralištu fakulteta plaća 200 funti godišnje, problem parkinga koji pogađa cijeli Blackburn, Sally-Anne time nije uspjela riješiti. Naime, fakultet je, što priznaju i njegovi čelnici, izdao više dozvola nego što ima parkirnih mjesta.

Ravnatelj fakulteta Ian Clinton izrazio je žaljenje zbog ovog slučaja te dodao kako fakultet ima samo 450 parkirnih mjesta koja su namijenjena i studentima i uposlenicima pa parkiralište funkcionira po principu Tko prvi, njegovo mjesto.
Izvor:
The Citizen

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.