Share
Tweet
Share
Send to friend

Zaposlenica homoseksualnog opredjeljenja otpuštena zbog trudnoće

Agentica za prodaju nekretnina iz Brightona, homoseksualnog opredjeljenja, tvrdi kako je otpuštena jer je ostala trudna.

Inače, agencija u kojoj je Corrina Slow radila prijateljski je raspoložena prema osobama homoseksualnog opredjeljenja, a ona tvrdi kako ju je šef otpustio nakon što je saznao da je u 16. tjednu trudnoće. Pritom valjan napomenuti kako je djevojka zatrudnjela pomoću umjetne oplodnje koju je izvršila u jednoj privatnoj klinici.

Corrina Slow, koja je danas majka šest tjedana starog djeteta, optužila je bivšeg šefa zato što je zaboravio razmotriti način na koji je mogla zatrudnjeti.

Međutim, njezin bivši šef, Kevin Newman, pred radničkim je sudom rekao kako je Slow otpuštena zbog loših rezultata rada, a u to vrijeme, on kaže nije niti znao da je trudna.

Iskaz jenog od zaposlenika, mogao bi pak pobiti njegove tvrdnje, jer je taj zaposlenika Corrini priznao da je rekao Newmanu za njezinu trudnoću prije nego što joj je uručen otkaz. On je pak to negirao te naveo kako je desetak dana prije otkaza, pozvao Corrinu na razgovor u vezi njezine loše radne produktivnosti. Suđenje će se nastaviti u svibnju.

(V.K.)
Izvor:
Sun

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.