Share
Tweet
Share
Send to friend

Britanski pogrebnik nominiran za zaposlenika godine

Velški pogrebnik Lyndon Elsey nominiran je za britanskog zaposlenika godine, nakon što su mu, zbog njegove ljubaznosti i obazrivosti, brojne ožalošćene obitelji poslale pisma zahvale. Tridesetpetogodišnji Elsey jedini je Velšanin koji je ušao u finale izbora za britanskog zaposlenika godine.

Oduševljen sami i ponosan zbog nominacije, kaže Elsey i dodaje kako mu je nominaciju najvjerojatnije priskrbilo to što se prema svakoj ožalošćenoj obitelji trudi odnositi kao prema vlastitoj. Njima se možda čini da se ja posebno trudim, no ja samo radim svoj posao, naglašava Elsey.

Upravitelj groblja okruga Swansea i Eleseyev šef, Noel Evans kaže kako je nominacija način da se okrug zahvali Eleseyu za njegove stalne napore u osiguranju visokog standarda usluge ožalošćenim obiteljima. Brojna pisma, e-mailovi i komentari ljudi zahvalnih na načinu na koji se odnosio prema njima, rezultat su tog njegovog truda, istaknuo je Evans.

(T.B.)
Izvor:
BBC

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.