Share
Tweet
Share
Send to friend

Otpuštena zbog sira

Zaposlenica jedne mljekare na sjeveru engleske izgubila je posao zbog toga što je, nakon nasumične pretrage, u njenom ormariću pronađen kilogram naribanog sira. Frances MacKenzie (52) odlučila je tužiti svog bivšeg poslodavca zbog nepravednog otkaza. Ona, naime, tvrdi da joj je naribani sir u ormarić podmetnuo njen nadređeni Robert Somerville kako bi dobila otkaz

Na sudu za radne odnose MacKenzie je ispričala da je upravo odlazila s posla kada ju je Somerville zaustavio i zatražio da pretraži njen ormarić.

Nisam se uopće protivila njegovom zahtjevu, a zatražio je i da pretraži moju torbu, što sam mu također dopustila. Sjećam se da sam pomislila "nešto je sigurno unutra" jer je torba bila teža nego obično. Iz nje sam izvadila sir i iznenađeno upitala: "Što je dovraga ovo?!", izjavila je MacKenzie pred sudom.

Gospodin Somerville je rekao: "Pa recite vi meni?!", a ja sam mu odgovorila da sir nije moj i da ne znam kako se našao u mojoj torbi, dodala je.

Nakon toga mi je rekao da sam suspendirana, a dok sam odlazila likujući je uzviknuo: "Sad te imam!", ispričala je na sudu MacKenzie i istaknula da se s nadređenim ne slaže otkad se, s devetomjesečnog bolovanja, vratila na posao.
(T.B.)
Izvor:
BBC

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.