Share
Tweet
Share
Send to friend

Kompanije traže pomoć zbog sve većeg broja blogera

Direktori velikih kompanija u poslijednje vrijeme muku muče s internet blogerima, te sve češće traže savjete i pomoć od specijaliziranih tvrtki da im pomognu pri sortiranju blogosfera kako bi našli ono što ih zanima. Posao je velik jer trenutno postoji oko 27 milijuna blogova, a glavni problem je što kritičar blogosfere može biti bilo tko, od ljutite mušterije, odbačenog radnika ili pak osobe koja se na ovaj način samo ugodno zabavlja, te ga se ne može olako identificirati.

Za većinu menadžera još je gora borba sa on-line kritičarima, zbog toga što ne znaju s kime imaju posla, a širenje informacija putem interneta često su netočne i mogu naštetiti ugledu firme. Najnovija web stranica o blogovima osnovana je početkom srpnja ove godine a nazvana je Croblogeri.com.

Blogeri su posebno postali izazovni direktorima, jer za razliku od interesnih grupa, uglavnom nisu pripadnici neke dobro organizirane skupine.

(A.T.)
Izvor:
Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.