Share
Tweet
Share
Send to friend

Trećina britanskih uposlenika iz prodaje prošle godine ostvarila svoje životne ciljeve

Skoro trećina britanskih profesionalaca iz sektora prodaje, prošle je godine ostvarila svoje dugoročne životne ciljeve. Pokazalo je to istraživanje jobsitea salestarget.co.uk.


Profesionalci iz prodaje kao da su živjeli po stereotipima koji im se pripisuju u poslovnom okruženju pa su se aktivno bavili ostvarivanjem svojih životnih ciljeva. Neki od njih su pokrenuli privatne poslove, neki objavili svoje knjige, a neki otputovali na udaljena mjesta.

No unatoč ovim neporecivim uspjesima, samo 50% sudionika ovog istraživanja tvrdi kako je zadovoljno s postignutim na privatnom i poslovnom planu.

Već smo znali da su profesionalci iz prodaje odlučni da uspiju na radnom mjestu, tvrdi Katy West iz tvrtke salestarget.co.uk te zaključuje: Ovo je istraživanje pokazalo da su takvi i u privatnom životu. Od prestanka pušenja, preko prestanka griženja noktiju do značajnih gubitaka tjelesne mase – sve su to sudionici našeg istraživanja uspjeli postići u prošloj godini.

(V.B.)
Izvor:
Online Recruitment

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.