Share
Tweet
Share
Send to friend

Novo zanimanje – veseli dostavljač

Aranžerska i dekorativna tvrtka iz Zagreba, Reality d.o.o. od rujna će svojim klijentima ponuditi poseban način dostave, prvi takvog tipa u jugoistočnoj Europi. Na kućni prag će poklone i cvijeće dostavljati operni pjevači, klaunovi ili kostimirani plesači.


Poanta je u tome da ljudima koji rade cijeli dan olakšamo traženje darova po gradu. Sad će moći preko internetske narudžbe riješiti stvar iz ureda, izjavila je Jutarnjem listu Snježana Kožul, direktorica tvrtke.

Ovisno o željama klijenata, plesači, pjevači i glumci dostavljat će cvijeće i prigodne darove, na primjer parfeme, šampanjce ili dobru čokoladu, a dostavljači će prema željama klijenata pjevati, glumiti neke zanimljive dramske ili filmske scene, recitirati ili plesati.

Treba paziti i kome je izvedba namijenjena. Ako se radi o nekoj starijoj gospođi, logično je da će joj se za rođendan na vratima pojaviti pjevač arija, a ako je riječ o djetetu, dar će mu dostaviti klaun - zaključila je Kožul.

(V.B.)
Izvor:
Jutarnji list

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.