Share
Tweet
Share
Send to friend

Britanka otpuštena putem SMS poruke

Kako bi, navode iz londonske tvrtke, slijedili mladenačke trendove, svoju su zaposlenicu otpustila poslavši joj SMS poruku na mobitel.

Poruku sadržaja: "Više nećemo imati potrebu za tvojim uslugama...Zahvaljujemo ti na vremenu provedenom s nama.", ova je 21-godišnja, sada bivša zaposlenica, primila na dan kada je bila na bolovanju zbog migrenozne glavobolje.

Direktor tvrtke koje je inače na tržištu poznata po prodaji mladenačkih odjevnih predmeta te uslugama body piercinga izjavio je kako je uobičajena politika tvrtke da svakom zaposleniku suradnju otkazuje putem tekstualnih poruka s obzirom da su mladenačka tvrtka koja slijedi trendove. Osim toga, on je naveo kako su mladu zaposlenicu pokušali i nazvati, ali joj je telefon bio isključen.

Otpuštena je djelatnica britanskom listu The Sun objasnila kako je nezadovoljna načinom na koji se poslodavac ponio prema njoj te dodala kako je u SMS poruci bilo napisano da tvrtka nije zadovoljna njezinim rezultatima prodaje.

(V.K.)
Izvor:
All Headline News

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.