Share
Tweet
Share
Send to friend

Na pauzi za ručak upao u blato i ostao zaglavljen četiri dana

Američki zaposlenik Eddie Meadows preživio je pravu dramu nakon što je pauzu za ručak odlučio iskoristiti da otrči nekoliko krugova oko laboratorija u kojem radi. Naime, Meadows je upao u duboko blato iz kojeg se nije mogao izvući puna četiri dana.

Volonteri koji su ga našli rekli su kako su ga našli u blatnoj kaljuži izgriženog od kukaca, a preživio je zahvaljujući prljavoj vodi koju je pio.

Inače, Meadows radi kao civilni istraživač za američku vojsku u istraživačkom laboratoriju u Orlandu, a svakodnevno trči trenirajući za maraton koji će se održati u američkom gradu Baltimoreu.

U potrazi za njim sudjelovali su volonteri, policija i američka vojska te obitelj, a njegove prve riječi nakon što su ga pronašli bile su: Imate li mobitel, želim nazvati svoju ženu?

Volonter koji ga je pronašao rekao je kako je u šumi čuo dozive upomoć, a nakon što je prišao čovjeku zaglavljenom u blato pomislio je kako je on jedan od ljudi uključenih u potragu te ga pitao traži li on Eddie-a Meadowsa na što mu je ovaj odgovorio da je on taj.

(V.K.)
Izvor:
TIMES Online

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.