Share
Tweet
Share
Send to friend

Britanci na poslu kupuju nekretnine i planiraju vjenčanja

Zaposleni Britanci šest puta više koriste Internet na radnom mjestu u potrazi za nekretninama, nego zaposleni Amerikanci.

Tvrtka za informatičku zaštitu ScanSafe je tijekom kolovoza pratila otprilike 27 milijuna web pretraga za nekretninama u Velikoj Britaniji i SAD-u, a gotovo 62 milijuna njih obavljeno je na britanskim radnim mjestima.

S druge strane, kad je riječ o korištenju Interneta na radnom mjestu u svrhu traženja drugog posla, brojke su na strani Amerikanaca. Naime tijekom kolovoza je putem Interneta upućeno otprilike 3.5 milijuna zahtjeva za posao, a većinu njih uputili su američki zaposlenici.

Rezultati istraživanja su pokazali i kako su tijekom ljetnih mjeseci, Britanci dvostruko više posjećivali site-ove na Internetu koji su tematski vezani uz vjenčanja.

Izvršni direktor ScanSafea, Eldar Tube izjavio je kako je bilo zanimljivo vidjeti na koji su način ove tri važna segmenta u životu utjecali na radne navike među kulturama.

(V.K.)
Izvor:
Personneltoday

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.