Share
Tweet
Share
Send to friend

Najdosadniji posao na svijetu

Jedan stanovnik Sjevernog Walesa obavlja vjerojatno najdosadniji posao u Velikoj Britaniji, a i na svijetu, iako on sam kaže kako voli svoj posao.

Naime, Keith Jackson, svoje radno vrijeme provodi gledajući svježe nanesenu boju kako se suši na određenoj površini i tek povremeno prstima provjerava je li se boja dovoljno osušila.

Jackson je 57 godišnji zaposlenik na poziciji tehničkog menadžera u tvrtki Aquatic Coatings, koja se bavi bojanjem javnih površina, kao što su nedavno upravo oni izvršili bojanje podzemne željeznice u Londonu.

On će sam reći kako je njegov posao izuzetno važan, s obzirom da moraju provjeriti koliko je boji potrebno kako bi se u potpunosti osušila da, primjerice ljudi ne moraju dugo čekati kako bi mogli normalno hodati po njoj.

Direktor tvrtke Anthony Kershaw izjavio je kako je brzina sušenja boje od iznimne važnosti, a Keith samo računa koliko je vremena potrebno.

(V.K.)
Izvor:
Daily Mirror

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.