Share
Tweet
Share
Send to friend

Koji posao odgovara vašem astrološkom znaku?

Svatko od nas s vremena na vrijeme baci pogled na horoskop. Volimo pročitati lijepe stvari koje su nam zvijezde predvidjele, dok one koje nam ne odgovaraju jednostavno odbacimo kao da ih nismo niti pročitali.

Prema karakterističnim osobinama svakoga znaka, website MSN, sastavio je listu poslova po astrološkim znakovima.

Ovan

Vi ste poletni, otvoreni, živahni, ambiciozni i kreativni. Rad u medijima (televiziji ili radiju), reklamnoj tvrtki ili arhitektonskoj tvrtki omogućit će vašoj želji za radom i ambicioznosti da dođe do izražaja. Naprosto, imate jak karakter rođenog vođe. Također, rad u vojsci ili provođenju prava se preporuča.

Bik

Bikovi su praktični, metodični, uporni, časni, strpljivi, nezavisni i odlični timski igrači. Područja poput bankarstva, knjigovodstva i znanstvenog istraživanja idealna su za vas.

Blizanci

Glavne karakteristike su im optimističnost, energičnost, visoka inteligencija i znatiželja. Stoga im zanimanje mora pružiti određenu dozu novih zanimljivosti. Primjerice, turistički vodič, istraživač ili trgovački putnik.

Rak

Rakovi su maštoviti, dramatični, filozofski i zaštitnički nastrojeni. Idealni poslovi su za njih su psiholog, učitelj, medicinska sestra.

Lav

Vi ste spontani, društveni, ne ovisite o nikome. Jednom riječju, vi ste rođeni vođa! Te magnetične kvalitete lavovima pomažu da budu vrsni izvršni direktori, menadžeri, urednici i političari.

Djevica

Točna, raspoložena, duhovita, detaljna, uporna sa smislom za jezike najbolji je opis horoskopskog znaka djevice. Tehnički stručnjak, statističar, medicinski istraživač i prevoditelj djelatnosti su u kojima ćete najviše unaprijediti vašu karijeru.

Vaga

Vage su diplomatične, šarmantne, društvene, lagodne i vrsni su suradnici. Nisu tvrdoglave te lako pronađu kompromis. Njihove kvalitete najviše dolaze do izražaja u poslovima poput pravnika, posrednika i administratora.

Škorpion

Vi ste intuitivni, analitičari, razumni, uporni, motivirani i inteligentni. Privlače vas poslovi poput rješavanja misterija, špijunaže, policijskog istraživanja, prava, fizike, istraživanja i pisanja.

Strijelac

Strijelci imaju pozitivan stav, bezgraničnu energiju, ljubav prema putovanju te izraženu duhovnu stranu. Idealni poslovi za strijelca su trgovina, odnosi s javnošću i teologija.

Jarac

Vi ste izdržljivi, neovisni, odgovorni, imate sposobnost organiziranja, često si postavljate ciljeve, logično razmišljate i mudri ste. Volite pozicije na kojima imate moć. Volite matematiku i novac. Jarčevi su vrsni IT stručnjaci, doktori, računovođe i odvjetnici.

Vodenjak

Inteligentan, originalan, progresivan, humanitarac i vizionar, to su kvalitete koje opisuju vodenjaka. Posao astronoma, avijatičara, fotografa, pjesnika ili muzičara idealan je za vas.

Ribe

Ribe su plemenite, svestrane, prijateljski raspoložene, osjetljive, imaju smisao za umjetnost i duhovnost. One su vrsni umjetnici: dramatičari, pisci, slikari, muzičari. Također, odlični su filantropi i suci.

(A.T.) Izvor:
MSN

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.