Share
Tweet
Share
Send to friend

Zbog mlađe konkurencije sve više Amerikanki na plastične operacije

U Sjedinjenim Državama žene se zbog radnog mjesta žele pomladiti. Naime, poslovno uspješne Newyorčanke, da bi što dulje ostale na vodećim poslovnim mjestima, podvrgavaju se plastičnim operacijama.

Primjerice, direktorica kompanije na Manhattanu, pojasnila je da je okružena mladim ljudima, a kako prodaje lijep, moderan namještaj, nije željela da joj "lice bude naboranije od kožne garniture".

David Rapaport, plastični kirurg koji ima ordinaciju na prestižnoj Park Avenue u New Yorku, naglašava da su njegove pacijentice uglavnom žene iz poslovnog svijeta u kasnim pedesetima koje zbog konkurencije mladih stručnjakinja žele izgledati mlađe i što dulje zadržati radno mjesto.

"Naravno da vam nitko neće reći da ste izgubili posao ili da ga niste dobili zbog toga jer ste naborani i izgledate kao netko tko je mladost ostavio u prošlom stoljeću, ali prava je istina da u New Yorku ljepota i mladost imaju svoju cijenu. Dobra plastična operacija postala je nužnost poput dizajnerskog kostima i pomodnog parfema", tvrde kirurzi.

(A.T.)
Izvor:
Večernji list

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.