Share
Tweet
Share
Send to friend

Britanski kontraobavještajci iz MI5 traže voditelja ljudskih resursa

Britanska kontraobavještajna služba MI5, u potrazi je za voditeljem odjela za ljudske resurse.

Novi će voditelj odjela za ljudske resurse, nadzirati rad korporativnog programa službe, koji je kreiran kako bi se prepoznalo najbolje zaposlenike i iskoristilo njihove potencijale na najbolji mogući način.

Na službenom website-u za prijavu stoji kako kandidati moraju biti punoljetni te državljani Velike Britanije, koji su na britanskom tlu boravili posljednjih devet godina. Također, i jedan od roditelja mora biti britanski državljanin.

Natječaj je otvoren do 6. travnja ove godine, a od kandidata se zahtjeva da svoje prijave za natječaj drže u tajnosti te o njima govore samo s najbližim partnerom ili u uskom krugu obitelji.

Osim toga, na službenom website-u za prijavu stoji kako je ovo prilika za osobe koje žele napredovati u karijeri te raditi u organizaciji koja prepoznaje važnost uloge ljudskih resursa. Inače, godišnja plaća direktora ljudskih resursa u MI5 iznosi 80.000 funti.

(V.K.)
Izvor:
Personneltoday

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.