Share
Tweet
Share
Send to friend

Dobio otkaz zbog izjava u Milijunašu

Vozač u njemačkom parlamentu-Bundestagu Konrad Goeckel dobio je otkaz nakon što je kao kandidat u kvizu "Tko želi biti milijunaš" političare koje vozi nazvao arogantnima, javlja dnevnik "Bild" u četvrtak.

Goeckel, koji je zapravo djelatnik tvrtke koja Bundestagu i njegovim gostima na raspolaganje stavlja vozila s vozačima, se osim toga, kako stoji u priopćenju tvrtke poslodavca RoccVin, u popularnom TV kvizu koji se u Njemačkoj prikazuje na TV postaji RTL, lažno predstavio kao službeni vozač Bundestaga.

"Već je i to dovoljan razlog za trenutačni otkaz", rekao je jedan glasnogovornik tvrtke. Goeckel je osim toga, kako je nadalje priopćio poslodavac, "grubo povrijedio" pravila o poslovnim tajnama i odnosu prema klijentima.

Naime, vozač željan slave je na pitanje voditelja kviza Guentera Jaucha kakvi su političari privatno odgovorio: "Što su na višem položaju to su arogantniji".

Inače, 56-godišnji Goeckel je ispao iz kviza na pitanju koje donosi 16,000 eura, a kući je otišao s 8,000. Bivši poslodavac mu je obećao i otpremninu.

(Hina)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.