Share
Tweet
Share
Send to friend

Unatoč milijunu nastavlja konobariti

Iako je osvojila milijun dolara u natjecanju na internetskom portalu CNBC-a pod nazivom "Portfelj za milijun dolara", konobarica Mary Sue Williams ne želi napustiti posao niti ulagati novac.

"Nastavit ću raditi", rekla je 46-godišnjakinja i dodala da ne želi investirati dobiveni novac jer je na ovom natjecanju naučila da je rizik previsok.

Milijunašica Mary Sue koja živi u američkom gradu Ohio trenutno je jako uzbuđena jer, kako kaže, prvi put odlazi na put u New York.

U natjecanju portala CNBC sudjelovalo je više od 375.000 ljudi koji su slagali portfelj te kupovali i prodavali s virtualnim novcem kako bi se izborili za glavnu nagradu od milijun dolara. Također, veliki dio sudionika nagradne igre bio je diskvalificiran jer se otkrilo da ne igraju pošteno.

Mary Sue nikada nije ulagala novac na tržištu dionica, a sve o tome pročitala je iz knjige Warrena Buffeta. "Svakoga dana odabrala bi po jednu tvrtku koja se bavi proizvodnjom", kazala je.

Budući da je majka dvije kćerke, Sarah (13) i Jenni (19), planira novac sačuvati za njihovo školovanje.

(A.T.)
Izvor:
msnbc.com

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.