Share
Tweet
Share
Send to friend

Glumio detektiva i htio uhititi zaposlenike

Prirodne katastrofe, revolucionarne tehnologije, skandali profesionalnih sportaša i razni drugi događaji obilježili su dosadašnji dio 2007. godine u SAD-u. Često se neki od ovih događaja mogu nazvati čudnima i do sada neviđenima.

No, istih takvih događaja ima i među radnom snagom SAD-a. Naime, radna mjesta prepuna su neobičnih događaja koji su obilježili 2007. godinu.

Prvi od takvih je onaj kada je zaposlenica pojela 32 prehrambena proizvoda iz automata za samoposluživanje i to u humanitarne svrhe. Naime, zaposlenica se u 300 dolara okladila sa suradnikom da će pojesti sve kobasice, čokoladice, čipsove i ostale slatkiše iz automata. U tijelo je ukupno unijela više od 7.000 kalorija i više od 300 grama masnoća, a osvojeni novac darovala u humanitarne svrhe.

Zanimljiva situacija dogodila se i tijekom pljačke dostavljačice iz pizzerije, kada su je napala dva razbojnika i oteli joj novac. Nakon toga, jedan od pljačkaša nazvao je žrtvu kako bi joj se ispričao te je – pozvao na izlazak.

Slijedeća priča pokazuje kako na radnom mjestu nije dobro tračati, jer su dvije zaposlenice u tvrtki u New Hampshireu dobile otkaz upravo zbog širenja tračeva. Naime, spomenute su zaposlenice širile priču o navodnoj romantičnoj vezi između gradskog službenika i jedne od zaposlenica, a otpuštene su zbog toga što "tračanje, šaputanje i neprijateljsko raspoloženje unutar tvrtke štete moralu i produktivnosti".

Nadalje, zaposlenica u gradskom uredu za planiranje iz Detroita tužila je svoju suradnicu zbog toga što nosi preagresivne parfeme, zbog čega ova ne može obavljati svoj posao.

Zanimljiv je bio i slučaj zaposlenika iz poznatog lanca restorana Taco Bell, koji je uhićen nakon što se pretvarao da je policijski službenik te planirao uhiti svoje menadžere i zaposlenike. (V.K.)

Izvor:
MSN

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.