Share
Tweet
Share
Send to friend

Uredske veze popularne u SAD-u i Nizozemskoj

Više od polovice nizozemskih radnika imalo je barem jednu ljubavnu vezu na radnom mjestu, pokazuje istraživanje koje je provela konzultantska tvrtka Harris Interactive.

Istraživanje je provedeno povodom Valentinova, a više od četvrtine zaposlenika priznalo je da su imali romantične veze s više od pet suradnika, dok ih se tek 4% na kraju i oženilo odnosno udalo za "poslovnog" partnera.

Ljubavne veze na poslu najčešće prakticiraju Nizozemci u dobi od 45 do 54 godine (62%), dok najmanje ljubavnih afera sa suradnicima imaju oni u dobi od 35 do 44 godine (46%).

Slično je istraživanje u SAD-u proveo website careerbuilder.com, rezultati su pokazali da je 40% Amerikanaca jednom tijekom svoje karijere imalo ljubavnu vezu s nekim od suradnika.

Također, 20% ih je bilo u više od dvije ljubavne veze sa suradnicima, a u 29% svih slučajeva veze su završavale brakom.

Za razliku od Nizozemaca, u SAD-u u veze sa suradnicima najčešće stupaju zaposlenici u dobi od 35 do 44 godine (44%), za kojima slijede oni stariji od 55 godina (34%). (V.K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.