Share
Tweet
Share
Send to friend

I poduzetnici počinju privlačiti žene

Ženske simpatije ne pobuđuju samo glumci, sportaši ili odvjetnici, nego i poduzetnici, koje krasi odvažnost, nezavisnost i ustrajnost

Nije nužno biti odvjetnik, liječnik, glumac ili sportaš da biste osvojili ženske simpatije. Ima još zanimanja s visokim faktorom karizmatičnosti.

Ciljajte na posao koji nudi elemente hrabrosti, kreativnosti i vještine pa ćete zadiviti većinu žena s kojima se susrećete.

Poduzetnik
Poduzetnici dolaze iz raznih staleža, imaju različite kvalifikacije i početna sredstva, no svi su oni spremni na rizik i ne mire se s ograničenjima. Ako se odlučite preći u poduzetnike, život vam neće biti lagan, ali to je jedan od poslova koji najjače privlače ženski rod. One će se diviti vašoj odvažnosti, nezavisnosti i ustrajnosti.



Vatrogasac
Odvažnost, spremnost na rizik, dobra kondicija, zaštitnički duh... To su neke od odlika vatrogasaca koji, iako im naziv posla to ne sugerira, interveniraju u svakojakim situacijama a ne samo kod običnih požara. Njih se zove i kad se mačak popne na stablo, kad je netko zarobljen u skršenom vozilu ili kod medicinskih hitnih slučajeva.

Veterinar
Spone između ljudi i njihovih ljubimaca mogu biti čvršće nego između roditelja i djece. Često su životinje ravnopravni članovi obitelji te je briga ukućana za njihovo zdravlje jedan od prioriteta kućanstva. Veterinari su svjesni te povezanosti i svoje uloge u održavanju spokoja unutar proširene ljudsko-životinjske zajednice. Veterinarski je poziv podjednako naporan kao i posao liječnika za ljude, počevši od studija i stažiranja, a ne donosi jednaku zaradu.

Fotograf
Mnoge žene cijene muškarca s umjetničkim okom koji znade zamrznuti trenutak u vremenu i izraziti se s jednom jedinom slikom. (A.T.)

Izvor:
Poslovni dnevnik

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.