Share
Tweet
Share
Send to friend

Igračke za radno mjesto

Kako bi razbili monotoniju u radu, zaposlenici se često zabavljaju neobičnim "igračkama"

Umorni ste od svakodnevnog posla, a strogo poslovni izgled vašeg ureda vas demotivira? Želite nešto što će ukrasiti vašu radnu površinu, "oživiti" vas i vaš ured te vam ujedno vratiti motivaciju u radu?

Sve popularnije su igračke koje zaposlenici koriste kako bi razbili monotoniju u radu.

Reflektirajuće naljepnice
Reflektirajuće naljepnice o nezgodama na poslu mogu biti zgodni dodatci za vaš radni stol ili općenito radnu površinu. Unose vedrinu i autentičnost radnom prostoru, a ujedno vas upozoravaju na opasnosti koje vam "prijete" od strane uredskog inventara.

Vješalice u obliku prstiju
Dosta vam je vješanja vaših kaputa na naslonjače stolica ili na klasične vješalice u uredu s kojih sve pada? Ove simpatične vješalice u obliku prsta veoma su praktične i mogu se zabiti u većinu materijala, te ujedno svojim oblikom pozivaju vas da kaput stavite baš na njih.

Gigantske olovke
Potpisujte važne dokumente velikim, zapravo gigantskim olovkama. Istina da su nezgrapne za duže pisanje, ali oblici ovih olovaka kao npr. noga ili popularni Snoopy, veoma su interesantan dodatak vašem stolu, a i teško da će izmaći znatiželjnim pogledima suradnika.

USB hladnjak i grijač vode
Ovaj praktičan izum održati će vašu kavu toplom ili u ljetnim mjesecima vaš sok hladnim. Praktičnog je dizajna, a uštedjeti će vam vrijeme i strpljenje.

Sprava za ispaljivanje gumica
Ova napravica služi zapravo za zadirkivanje vaših kolega u pauzama, ali i tijekom radnog vremena. Moramo upozoriti da je potrebno oprezno baratati njome jer osim simpatija suradnika možete postići i suprotan efekt, ljutnju.

Smiješne diplome
Nagradite svoga poslovnog kolegu nekom neobičnom diplomom, npr. control freak ili najorganiziranija osoba godine i tako mu recite što mislite o njemu.

Voodoo komplet
U ovom kompletu nalazi se plišana lutkica, kratke upute o voodoo čarolijama i nekoliko iglica. Čiju ćete sliku staviti na lutku, i na kome ćete iskaliti svoje frustracije, vaš je izbor. (D.P)

Izvor:
MSN

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.