Share
Tweet
Share
Send to friend

Za 12 sati rada mjesečno, plaća od 70.000 eura

Turistička zajednica Australije raspisala je natječaj za turističkog vodiča na otočiću Hamilton, za koji će primati 70.000 eura za samo 12 sati rada mjesečno

Turistička zajednica Australije raspisala je natječaj za posao iz snova, a plaća od 70.000 eura mjesečno svakako je nešto što će privući pažnju svake osobe. Za ovaj posao nisu potrebne posebne kvalifikacije, međutim kandidati moraju među ostalim stvarima znati plivati, roniti, veslati, ali iznad svega biti pustolovnog duha.

Primamljvo radno vrijeme
Hranjenje kornjača, praćenje migracije kitova, primanje pošte, pisanje bloga s bogatom foto i video galerijom, istraživanje pustolovnih otočića Velikog koraljnog grebena i prenošenje svijetu svojih doživljaja, samo je dio radnih zadataka za budućeg zaposlenika.

Treba naglasiti kako je radno vrijeme budućeg zaposlenika samo 12 sati mjesečno, a osim bogate novčane nagrade, možemo slobodno reći, ovaj sretnik živjet će u vili s tri spavaće sobe na otočiću Hamilton u sklopu australskog Velikog koraljnog grebena.

Promicanje otoka glavni zadatak
"Posao zvuči prilično interesantno, zar ne? Zapravo, tražimo nekoga tko će u svijetu promicati ljepote Velikog koraljnog grebena, i zbog toga smo odlučili ovo radno mjesto učiniti poslom iz snova, kao što je i radno mjesto u kojemu će raditi", izjavio je generalni direktor turističke zajednice u Quenslandu.

Da doista nije riječ o šali, na službenoj stranici australske turističke zajednice mogu se pronaći svi detalji oko natječaja, kao i formular koji je potrebno ispuniti i poslati zajedno s jednominutnim videomaterijalom do 22. veljače. U videoamaterijalu kandidat mora objasniti zašto je upravo on idealan kandidat za posao.

Poslodavci očekuju tisuće prijava
Nakon on-line natječaja do svibnja biti će odabrano deset kandidata koji će finalnu selekciju proći na budućem radnom mjestu. Najuspješniji i najsretniji kandidat započinje s radnim odnosom prvog srpnja ove godine, a radni odnos trajati će šest mjeseci.

"Očekujem nekoliko tisuća prijava za ovaj posao, a trenutno moram obuzdavati i svoje zaposlenike jer se svi žele prijaviti na natječaj", dodao je gospodin Hayes u svojoj izjavi. (D. P.)

Izvor:
BBC

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.