Share
Tweet
Share
Send to friend

Nova menadžerska imenovanja u Hypo Banci

Odlukom Uprave Hypo Alpe-Adria-Banke Tomislav Šambić imenovan je regionalnim direktorom poslovanja Banke u regiji Slavonija i Baranja, Vesna Šarić regionalnom menadžericom Poslovanja s pravnim osobama, Martina Župan regionalnom menadžericom Poslovanja s građanstvom, a Ivana Ehman regionalnom menadžericom Poslovanja s javnim institucijama za Slavoniju i Baranju.

Tomislav Šambić je u Hypo Alpe-Adria-Banku došao s mjesta direktora Sektora Potpore tržištu u Slavonskoj banci, na koje je napredovao s pozicije financijskog analitičara u Odjelu za ocjenu kreditnog rizika. Prije dolaska u Slavonsku banku, Šambić je nekoliko godina radio u uglednoj revizorskoj tvrtki Deloitte. Diplomirao je financijski management na Ekonomskom fakultetu u Osijeku te trenutno privodi kraju poslijediplomski studij iz organizacije i managementa na istom fakultetu.

Vesna Šarić, nova regionalna menadžerica, promaknuta je s mjesta direktorice sektora Poslovanja s pravnim osobama, a na novoj će poziciji biti zadužena za organizaciju poslovanja s pravnim osobama, s ciljem osiguravanja najbolje tržišne pozicije Hypo banke u regiji u tom segmentu poslovanja. Iza sebe ima dugogodišnju karijeru u Slavonskoj banci te značajno iskustvo u segmentu poslovanja s pravnim osobama na vodećim pozicijama u Banci. Završila je Ekonomski fakultet u Osijeku te pohađa poslijediplomski studij iz managementa.

Martina Župan je na novu poziciju došla s mjesta voditeljice odjela Upravljanja mrežom. Sa svojim timom fokusirat će se na jačanje pozicije ujedinjene Hypo banke u regiji u segmentu poslovanja s građanstvom te na širenje palete proizvoda i usluga u skladu potrebama građana. Diplomirala je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Ivana Ehman je do imenovanja na poziciju regionalne menadžerice Poslovanja s javnim institucijama za Slavoniju i Baranju, obnašala funkciju voditeljice tog odjela u Slavonskoj banci. Na poziciji regionalne menadžerice bit će zadužena za organizaciju i koordinaciju poslovanja s javnim institucijama podružnica unutar regije te za podršku u razvoju odnosa s ključnim klijentima u regiji. Ivana Ehman ima višegodišnje iskustvo u poslovanju s različitim pravnim osobama u Slavonskoj banci gdje je i započela svoju karijeru 1999. godine nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Osijeku. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.