Share
Tweet
Share
Send to friend

Selectio HR Akademija otvara vrata

Sredinom svibnja kreće sveobuhvatni program edukacije iz područja upravljanja ljudskim resursima, prilagođen hrvatskom poslovnom okruženju

Temeljem višegodišnjeg iskustva u području upravljanja ljudskim resursima, SELECTIO je pod pokroviteljstvom portala MojPosao pokrenuo novi sveobuhvatan program edukacije iz područja upravljanja ljudskim resursima "SELECTIO HR Akademija", koji s radom započinje 15. svibnja 2009. godine.

Za razliku od ostalih programa vezanih za ovu tematiku, "SELECTIO HR Akademija" je zamišljen kao prozor u stvarni život HR menadžera, prilagođen hrvatskom poslovnom okruženju, a ujedno uključuje pregled najsuvremenijih svjetskih i hrvatskih praksi i modela upravljanja u ljudskim resursima, od strane iskusnih predavača.

Osam praktičnih modula
Program je namijenjen osobama uključenim u upravljanje ljudskim resursima, osobama zaduženim za strategiju i razvoj, HR managerima i people managerima općenito, te svima onima koje zanima ovo područje.

Višemjesečni program usavršavanja sastoji se od osam praktičnih modula. Osmišljen je vrlo jednostavno i sastoji se od predavanja, prezentacije modela, diskusije, intenzivnog grupnog i individualnog rada te redovitih konzultacija s mentorom.

Temeljen je na aktualnim iskustvima s hrvatskog tržišta rada i prilagođen poslovnim potrebama hrvatskih organizacija, a nastava se bazira na principima aktivnog sudjelovanja, razmjene iskustva i učenja iz prakse.

Aktivno sudjelovanje
Kroz radionice, grupni i individualni praktičan rad te konzultacije i coaching, upravljanje ljudskim resursima sudionici će iskusiti iz nekoliko perspektiva: kao direktor, HR manager, line manager, zaposlenik ili kandidat, odnosno, vanjski klijent.

Direktorica Odjela savjetovanja u SELECTIO-u, Jasmina Sočković je izjavila da je pokretanje programa rezultat višegodišnje potražnje klijenata za sveobuhvatnim edukativnim programima iz područja upravljanja ljudskim resursima.

"Budući da najčešće žele saznati kako HR procesi izgledaju u praksi, a ne samo u teoriji, naš je program upravo stoga zamišljen kao prozor u stvarni život HR managera, prilagođen hrvatskom poslovnom okruženju.

Osim što program HR Akademije obuhvaća ključna područja human resources managementa, on ih također sagledava kao cjelinu. Budući da se uloga HR specijaliste razlikuje od uloge rukovoditelja odjela ljudskih resursa, kao i od uloge administrativne podrške u odjelu ljudskih resursa, cjelokupan program i svaki njegov modul, prati procese upravljanja kroz stratešku, operativnu i administrativnu komponentu. Jer jednostavno, to je stvarnost HR-a u praksi", zaključila je Sočković.

Više informacija o programu "HR Akademija", pronađite ovdje!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.