Share
Tweet
Share
Send to friend

Marko Krog zamjenik direktora Sektora građanstva u Erste banci

Marko Krog imenovan je zamjenikom direktora Sektora građanstva u Erste & Steiermärkische Bank d.d., a na tom će mjestu zamijeniti Zdenka Mataka.

Krog je rođen 1973. godine, a diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1997. godine.

Pripravnički staž je odradio u Krapinsko-zagorskoj banci (banci – kćeri Privredne banke Zagreb d.d.), a tijekom 1999. godine položio je stručni bankarski ispit te dobiva stalno zaposlenje kao analitičar u računovodstvu.

Nakon pripajanja KZB d.d. Privrednoj banci Zagreb d.d., u srpnju 2000. godine, postaje voditelj poslovnice u PBZ d.d., a od srpnja 2002. godine do prosinca 2005. obnaša funkciju rukovoditelja Službe poslova sa stanovništvom Podružnice Krapina.

Krajem 2005. postaje pomoćnik direktora Podružnice Zagreb, zadužen za retail poslovanje te podružnice koja broji 38 poslovnica i 520 zaposlenika. Na toj funkciji ostaje do travnja 2007., kada postaje izvršni direktor Sektora za razvoj distribucijskih kanala Privredne banke Zagreb d.d., a s te se funkcije i pridružio timu Erste banke.

Na novoj poziciji Krog će biti zadužen za koordinaciju i unaprjeđenje prodajnih aktivnosti i praćenje uspješnosti poslovanja mreže poslovnica, te suradnju s članicama Erste grupe u Republici Hrvatskoj. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.