Share
Tweet
Share
Send to friend

Održan CPP Forum na temu Leadership pipeline

Cilj CPP Foruma je osnaživanje mreže suradnika iz područja ljudskih resursa uključenih u projekt, tzv. CPP Kluba

U sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner (CPP), pod pokroviteljstvom portala MojPosao, 29. travnja 2009. godine, organiziran je CPP Forum, odnosno, druženje nositelja Certifikata te suradnika na projektu.

Nastavno na želje i prijedloge sudionika dosadašnjih predavanja u organizaciji CPP projekta, cilj CPP Foruma je osnaživanje mreže suradnika iz područja ljudskih resursa uključenih u projekt, tzv. CPP Kluba.

S obzirom na veliku količinu znanja iz područja ljudskih resursa koje je sakupljeno, te velik broj etabliranih stručnjaka iz istog područja koji sudjeluju na projektu, svrha CPP Foruma je također i poticanje razmjene znanja i ideja iz područja ljudskih resursa.

U neformalnom okruženju govorilo se o temi "Leadership pipeline" – jednom od najsuvremenijih modela u području praćenja radne uspješnosti i razvijanja vodstva. Ovu zanimljivu temu predstavile su kolegice Zdravka Demeter Bubalo i Hana Naoulo iz Coca-Cola HBC Hrvatska te prokomentirale iskustva Coca-Cole u provedbi ovog modela.

"Leadership pipeline" model služi sustavnom internom razvoju različitih razina rukovoditelja u organizacijama. Model se temelji na činjenici da menadžeri imaju različite potrebe i zahtjeve s kojima se suočavaju na različitim razinama rukovođenja.

Model pomaže u prepoznavanju njihovih potencijala te izradi individualnih planova razvoja koji su nužni za stjecanje kompetencija i radnih vrijednosti ključnih za prijelaz s jedne razine vodstva na sljedeću.

Predstavljanje modela bilo je i podloga za razgovor o primjerima edukacije i razvijanja vodstva u organizacijama ostalih sudionika CPP Foruma.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.