Share
Tweet
Share
Send to friend

Britanac Ben Southall dobio najbolji posao na svijetu

Bena čekaju "naporne" pripreme za šestomjesečnu avanturu na rajskom otoku za koju će dobiti honorar od 110.000 dolara

U konkurenciji više od 35.000 kandidata iz cijelog svijeta, tridesetčetverogodišnji Britanac Ben Southall izabran je da šest mjeseci čuva australski tropski otok, tj. radi "najbolji posao na svijetu".

Inače, Southall je zaposlenik u dobrotvornoj organizaciji u gradu Petersfieldu, a hobiji su mu bungee-jumping i jahanje na nojevima, piše Večernji list. Međutim, od 1. lipnja njegovo će novo radno mjesto podrazumijevati život na otoku Hamilton u australskoj saveznoj državi Queenslandu, brigu o tamošnjoj flori i fauni te pisanje bloga o svom iskustvu.

Bena sada čekaju "naporne" pripreme za šestomjesečnu avanturu na rajskom otoku za koju će dobiti honorar od 110.000 dolara, a na Hamiltonu ga čeka trosobna kuća na plaži s bazenom i vozilom za golf.

Podsjetimo, u finalu za "posao iz snova" bilo je 16 kandidata iz 15 zemalja, a turistička zajednica Queenslanda pobjednika je proglasila u televizijskoj emisiji, nakon što su četiri dana održavali intervjue i ispitivali ronilačke, plivačke i blogerske sposobnosti kandidata te umijeće pečenja roštilja. (V. K.)

Izvor:
Večernji list

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.