Share
Tweet
Share
Send to friend

Ines Peraić vodi riječku podružnicu Hypo Alpe-Adria Banke

Odlukom Uprave Hypo Alpe-Adria Banke Ines Peraić imenovana je voditeljicom podružnice u Rijeci. Peraić se u Hypo banci zaposlila 2000. godine, kada je i otvorena podružnica Rijeka te je radila kao financijska savjetnica.

U početku je bila zadužena za rad s malim i srednjim poduzetništvom, ali s rastom podružnice širilo se i njezino područje odgovornosti, tako da je posljednjih nekoliko godina vodila neke od najvećih klijenata podružnice.

Karijeru u Hypo banci nakratko prekida u svibnju 2008. godine, kada prelazi u Credo banku na mjesto zamjenice direktora podružnice Rijeka.

Sadašnji posao voditeljice podružnice Rijeka obuhvaća organizaciju i koordinaciju poslovanja svih poslovnica i podružnica na Kvarneru i širenje baze klijenata na Kvarneru i otocima. Očekuje se da će poznavanjem lokalnog tržišta i gospodarstva znatno pridonijeti prepoznavanju potreba klijenata te poslovanju banke na tom području.

Ines Peraić diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci 1997. godine.
(T. B.)

Izvor: Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.