Share
Tweet
Share
Send to friend

Boris Teški na čelu adriatica.net-a

Boris Teški novi je predsjednik Uprave adriatica.net Grupe, jedne od najvećih turističkih grupacija u Hrvatskoj i regiji. On je na tom mjestu zamijenio Marka Vojkovića, osnivača adriatica.net, koji ostaje suvlasnik Grupe.

Boris Teški je diplomirani ekonomist s dugogodišnjim iskustvom na područjima upravljanja velikim sustavima te procesima restrukturiranja. Tijekom dugogodišnje uspješne karijere obnašao je, između ostalog, funkciju člana Uprave Lure, direktora poduzeća Pliva Ljubljana, a od 2004. godine na čelu je tvrtke Instar.

Također, Skupština je imenovala Selimira Ognjenovića novim potpredsjednikom Uprave za strategiju i poslovanje te Petera Imberga potpredsjednikom, dok će Ivan Zec nastaviti obavljati funkciju člana Uprave za financije.

Selimir Ognjenović dugogodišnji je turistički djelatnik na području turizma i suvlasnik ID Rive, tvrtke članice adriatica.net Grupe. Peter Imberg predstavnik je medijske kuće WAZ, jedne od vodećih medijskih korporacija iz Njemačke te vodeće medijske grupe u Austriji i jugoistočnoj Europi, ključnim emitivnim turističkim tržištima Hrvatske. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.