Share
Tweet
Share
Send to friend

Bernhard Melischnig na čelu Uprave Hypo-Leasing Kroatien

Novim predsjednikom Uprave Hypo-Leasing Kroatien d.o.o. imenovan je Bernhard Melischnig, koji će pored odgovornosti za cjelokupno poslovanje Hypo-Leasinga izravno rukovoditi domenama upravljanja rizicima, interne revizije te poslovnih procesa i operacija.

Melischnig je karijeru u Hypo Grupi započeo 2002. godine u odjelu Financijskog kontrolinga u Hypo Alpe-Adria-Bank u Zagrebu te nastavio u poslovanju s pravnim osobama, gdje je do srpnja 2008. obnašao funkciju prokurista i menadžera. Nakon toga prelazi u Hypo-Leasing Kroatien d.o.o. na poziciju prokurista i savjetnika Uprave.

Dugogodišnjim iskustvom na različitim pozicijama unutar Hypo Grupe te izvrsnim poznavanjem financijskog i leasing tržišta u Hrvatskoj Bernhard Melischnig će doprinijeti održavanju vodeće pozicije Hypo-Leasing Kroatien na hrvatskom tržištu te daljnjem unapređenju poslovanja u svim segmentima. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.