Share
Tweet
Share
Send to friend

Upišite ljetne tečajeve u Algebri i do 30 posto povoljnije

Zbog povoljnije cijene tečajevi su dostupniji i nezaposlenima, koji na ovaj način povećavaju i svoje šanse za brži pronalazak zaposlenja

Učilište Algebra i ovog ljeta, u cilju približavanja informatičkih znanja većem broju građana, organizira informatičke seminare i programe obrazovanja sa posebnim ljetnim popustima, a cijene su snižene čak i do 30 posto. Akcija se provodi u Algebrinim centrima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Zadru, a traje cijelo ljeto, tijekom kojeg polaznici u raznolikoj ponudi tema i termina mogu sami odabrati najbolje za sebe.

Imajući u vidu stalno rastuću potrebu za informatičkom pismenošću i porastom broja radnih mjesta koja zahtijevaju visoku razinu informatičkih znanja, velik broj zainteresiranih za ovu akciju, prema prvim informacijama već popunjava Algebrine učionice. Prilika je to i za nezaposlene kojima će posebno goditi značajni popusti uz istovremeno povećanje šanse da dobiju kvalitetan posao.

Međunarodno priznati certifikati
U ponudi s ljetnim popustom nalazi se čak devet programa obrazovanja koji podrazumijevaju upis zvanja u radnu knjižicu, ali i stjecanje međunarodno priznatih certifikata. To su: ECDL računalni operater, ECDL specijalist, Samostalni knjigovođa, Web dizajner, Grafički dizajner, CAD specijalist, sistemski i mrežni administrator, specijalist za Cisco računalne mreže (Cisco akademija), serviser osobnih računala. Cijene ovih programa obrazovanja u ljetnom su periodu snižene čak i do 25 posto.

Vodeći se iskustvom s tržišta rada i međunarodno priznatim nastavnim programima, Algebrini stručnjaci pripremili su i šest seminara koji pokrivaju najtraženije i najkorisnije teme, a polaznike pripremaju za polaganje pojedinih ECDL ispita: Osnove PC računala i Windows, MS Word – pisanje i obrada teksta, MS Excel – izrada tabličnih proračuna, MS Powerpoint - izrada prezentacija, MS Access - relacijske baze podataka te Internet i rad na mreži. Svi ovi seminari mogu se upisati i do 30 posto povoljnije.

Više informacija o akciji potražite na www.algebra.hr. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.