Share
Tweet
Share
Send to friend

Stipendijom do vrhunskog znanja i lakšeg zaposlenja

RRiF Visoka škola će najboljim studentima osigurati financijsku podršku pri školovanju, stručnu praksu te pripravnički posao po završetku studija

RRiF Visoka škola za financijski menadžment u Zagrebu obogatila je hrvatski obrazovni sustav trogodišnjim stručnim studijem za računovodstvo i financije čijim se završetkom stječe naziv "stručnog prvostupnika ekonomije" (baccalaureus).

Prepoznavši prave vrijednosti na područja ulaganja u obrazovanje, kao i potrebe dinamičnog poslovnog okruženja, studij je koncipiran na način da studentima omogućava stjecanje pravog znanja za uspjeh u konkurentom i globaliziranom poslovnom svijetu današnjice.

Svjesni kako je područje financija iznimno zahtjevno, studij pruža teorijska, ali i praktična znanja iz tog područja te omogućava studentima da po završetku studija preuzmu menadžerske pozicije u bankama, osiguravajućim tvrtkama, investicijskim fondovima i ostalim kompanijama.

Brojne kompetencije
Suvremeni trendovi u gospodarstvu naglašavaju važnost izgradnje društva znanja zbog čega je RRiF Visoka škola u suradnji s renomiranim hrvatskim tvrtkama odlučila stimulirati najuspješnije studente poticajnim stipendijama. Selekcijskim procesom odabrat će se najbolji studenti kojima će biti osigurana financijska podrška pri školovanju te omogućena stručna praksa tijekom studija, kao i pripravnički posao po završetku studija.

Završetkom trogodišnjeg stručnog studija stručni prvostupnici stječu kompetencije za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, kontrolinga, menadžerskog računovodstva, poslovnog planiranja, revizije, financijskog i poreznog savjetovanja i dr.

Individualni pristup
RRiF Visoka škola naglašava važnost individualnog pristupa svakom studentu što potvrđuje i činjenica da svoje studente nastavlja pratiti i nakon završetka studija u okviru RRiF grupe – putem svojih stručnih časopisa, priručnika, seminara i savjetovanja. Prvostupnici koji se nađu pred određenim problemom ili poslovnim izazovom, za stručni savjet ili konzultaciju uvijek se mogu obratiti savjetnicima RRiF-a, svojim nekadašnjim nastavnicima.

Privatno školovanje studentima RRiF Visoke škole osigurava poseban status, daje im poticaj za učenje, napredovanje i usavršavanje. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.