Share
Tweet
Share
Send to friend

Maja Weber vodi odnose s javnošću T-HT-a

Maja Weber imenovana je na poziciju direktorice Odjela za odnose s javnošću T–Hrvatskog Telekoma, a do kraja godine ostaje i direktorica Sektora za odnose s javnošću i interne komunikacije T-Mobilea.

Imenovanje Maje Weber uslijedilo je nakon zbog odlaska dosadašnje direktorice Sektora korporativnih komunikacija T-HT-a Alemke Lisinski na novu rukovodeću poziciju unutar kompanije - direktorice Odjela za tportal.

Maja Weber rođena je 1975. godine, a na Filozofskom fakultetu u Zagrebu studirala je povijest umjetnosti i francuski jezik i književnost, s usmjerenjem na teoriju komunikacije i semiotiku.

Od 2000. radila je u Generalturistu na poslovanju s inozemnim tržištima te na razvoju komunikaciji usluga, a zatim i kao voditeljica odnosa s javnošću. U T-Mobile Hrvatska dolazi 2005. na mjesto direktorice Sektora za odnose s javnošću i interne komunikacije.

Sa svojim odjelom u T-Mobileu dobitnica je godišnjih nagrada HUOJ-a za interne komunikacije (2008.) i odnose s medijima (2009.), a kao diplomant prve generacije CIPR-a u Hrvatskoj, danas predaje na CIPR programu i drugim poslovnim školama. (V. K.)

Izvor:
seebiz.eu

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.