Share
Tweet
Share
Send to friend

Sanjin Eterović i Tomislav Slaviček novi direktori u Siemensu

Tvrtka Siemens d.d. od početka lipnja bogatija je za dva nova direktora. Sanjin Eterović imenovan je direktorom za javni sektor i zdravstvo, dok je Tomislav Slaviček imenovan novim direktorom Tehnologija za zgradarstvo.

Sanjin Eterović je u Siemens došao iz tvrtke Sedam IT gdje je bio savjetnik Uprave i voditelj prodaje ključnim korisnicima. Na novom će radnom mjestu biti odgovoran za razvoj i unaprjeđenje poslovnih odnosa s korisnicima iz javnog sektora i zdravstva.

Tomislav Slaviček je na novu poziciju došao s dužnosti voditelja Odjela automatizacije u zgradarstvu koju je obnašao protekle dvije godine.

Od 2000. do 2004. radio je u predstavništvu tvrtke Siemens Landis&Staefa kao projektni inženjer, a u Siemensu d.d. radi od 2004. godine, kada se Siemens Landis&Staefa integrirao u Siemensovu diviziju Tehnolgoije za zgradarstvo (Building Technologies).

Na mjestu direktora bit će odgovoran za cjelokupno poslovanje divizije za zgradarstvo uz poticanje daljnjeg razvoja tržišta u segmentu energetske učinkovitosti zgrada čija se rješenja sama otplaćuju dugogodišnjom uštedom energije.

Među najvećim projektima koje je vodio Tomislav Slaviček u protekle dvije godine ističe se projekt turističkog kompleksa Dubrovački vrtovi sunca u Orašcu, a bio je uključen i u ugovaranje projekta West Gate Zaprešić – najvećeg trgovačkog centra u regiji. (V. K.)

Izvor:
Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.