Share
Tweet
Share
Send to friend

Prijavite se i osvojite stipendiju u turizmu

Sunce koncern d.d. Zagreb dodjeljuje 156 stipendija u iznosi od 1000 do 1600 kuna

Kako bi povećao interes mladih za rad u turizmu, ali i unaprijedio znanja i vještine turističkih djelatnika, Sunce koncern d.d. Zagreb, koji upravlja s nizom hotela na hrvatskoj obali i u Hrvatskom zagorju, raspisao je natječaj za dodjelu 156 stipendija.

Stipendije su namijenjene učenicima srednjih strukovnih škola koji se školuju za zanimanje kuhara (63 stipednije) i konobara (78 stipendija), ali i studentima koji se obrazuju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu (15 stipednija).

Potvrda o redovnom školovanju
Sretnici koji pobijede u natječaju moći će u školskoj godini 2009./2010. računati na mjesečnu stipendiju od 1000 kuna, za učenike, te 1600 kuna za studente. Pritom je potrebno istaknuti kako polovicu iznosa daje Koncern, a polovicu Ministarstvo turizma.

Natječaj traje do 15. kolovoza ove godine, a svi zainteresirani uz zamolbu za stipendiju, moraju priložiti i prijavu te potvrdu o statusu redovnog učenika ili studenta u školskoj godini 2009./2010.

Više informacija o stipendiji i obrazac za prijavu potražite OVDJE. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.