Share
Tweet
Share
Send to friend

Goran Radić vodi Sektor za osiguranje motornih vozila CO-a

Goran Radić novi je direktor Sektora za osiguranje motornih vozila najveće domaće osiguravateljske tvrtke, CROATIA osiguranje d.d., a novu je dužnost počeo obavljati 1. lipnja ove godine.

Radić je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a također ima položen ispit za samostalnog projektanta, te je ovlašteni sudski vještak za promet i procjenu šteta na motornim vozilima.

Karijeru je započeo u HEP-u gdje je od 1992. do 1997. godine obnašao dužnost pomoćnika šefa odjela proizvodnje. U CROATIA osiguranje dolazi 1997. na mjesto šefa Odjela procjene šteta na motornim vozilima u Filijali Zagreb.

Od 2000. do 2001., također u Filijali Zagreb, obnašao je funkciju šefa Odjela prodaje auto osiguranja i auto kaska, a nakon toga zauzima mjesto procjenitelja šteta na motornim vozilima gdje ostaje sve do 2008. godine. Od veljače 2008., radio je na poziciji šefa Odjela procjene imovinskih i šteta na motornim vozilima. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.