Share
Tweet
Share
Send to friend

Mario Grassl na čelu Holcima Hrvatska

Nakon gotovo pet godina na mjestu predsjednika Uprave tvrtke Holcim (Hrvatska) d.o.o., Albert Szabo odlazi na poziciju predsjednika uprave Holcima u Ekvadoru. Na dosadašnjoj će ga poziciji zamijeniti Austrijanac Mario Grassl.

U Holcimu ističu kako je za vrijeme rada u Hrvatskoj, Albert Szabo pokrenuo mnogobrojne aktivnosti i projekte, a tvrtka je pod njegovim vodstvom uspješno obavila nekoliko značajnih akvizicija te se proširila u segment agregata.

Mario Grassl studirao je bankarstvo i logistiku na bečkom Poslovnom sveučilištu, Holcimu se pridružio prije 17 godina i to u podružnici u Švicarskoj.

Od tada je radio na različitim pozicijama unutar Holcim Grupe, a između ostalog bio je direktor financija (CFO) u Slovačkoj, direktor marketinga i prodaje u regiji Središnja Europa (Slovačka, Austrija, Češka, Mađarska, Poljska), predsjednik uprave Holcima na Kosovu te direktor poslovnog razvoja za Istočnu Europu.

Novu poziciju predsjednika uprave Holcima Hrvatska preuzima 1. rujna 2009. (V. K.)

Izvor:
Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.