Share
Tweet
Share
Send to friend

Goran Sarta novi senior account manager u Combisu

Goran Sarta pridružio se tvrtki Combis na poziciji senior account managera.

Sarta je rođen 1961. u Sarajevu gdje je i diplomirao na Ekonomskom fakultetu, a trenutno je polaznik poslijediplomskog studija iz područja informatičkog inženjeringa. Završio je brojne seminare i programe stručnih usavršavanja u inozemstvu, među kojima uglednu SAP Business School u Austriji, a iza sebe ima više od 20 godina iskustva na istaknutim pozicijama u segmentu prodaje ICT rješenja, te raspolaže izvrsnim poznavanjem bankarskog i osiguravateljskog tržišta u Hrvatskoj i regiji.

U Combis dolazi iz SAP-a Hrvatska gdje je radio kao kao account manager za financijski sektor zadužen za prodajne aktivnosti na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Rumunjske, Bugarske i Albanije. Prijašnje iskustvo je stekao u Oracle-u Hrvatska gdje je u više od deset godina rada ostvario iznimne rezultate i napredovao do voditelja ključnih korisnika u financijskoj industriji.

Na novoj će poziciji biti zadužen za savjetovanje i razvoj prodaje proizvoda i usluga namijenjenih financijskim institucijama te upravljanje odnosima s ključnim korisnicima u tom segmentu poslovanja. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.