Share
Tweet
Share
Send to friend

Aljoša Pavelin vodi poslovni razvoj RECRO-NET-a

Dosadašnji izvršni direktor Sektora za mrežu i usluge u Metronetu, Aljoša Pavelin, prešao je u RECRO-NET na mjesto direktora za poslovni razvoj grupe.

Pavelin je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu gdje završava i magistarski rad.

Profesionalnu karijeru započeo je u Hrvatskim telekomunikacijama gdje je na raznim pozicijama, sudjelovao u radu timova koji su bili zaduženi za implementiranje novih tehnologija.

Karijeru je potom nastavio u tvrtki Metronet telekomunikacije, gdje je od 2005. do 2009., obavljao funkciju Izvršnog direktora Sektora za mrežu i usluge. Kao jedan od prvih ljudi u Metronetu imao je ključnu ulogu u dizajniranju i izgradnji Metronetove NGN platforme, kao i kasnijem operativnom funkcioniranju i razvoju poslovanja Metroneta.

Pavelin će u RECRO-NETU, kao direktor za poslovni razvoj grupe, biti odgovoran za sistematizaciju postojećih usluga i rješenja, definiranje novih usluga i naprednih rješenja, otvaranje novih područja poslovanja te koordinacije aktivnosti u cilju postizanja sinergijskog učinka na razini grupe (RECRO-NET Zagreb, Sarajevo, Beograd i Dubai). (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.