Share
Tweet
Share
Send to friend

Breški i Ćurić novi menadžeri u Avonu Hrvatska

Kozmetička tvrtka Avon u rujnu je ojačala svoje menadžerske redove. Robert Breški imenovan je Senior Service menadžerom operativnog tima za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Češku i Slovačku, a Nataša Ćurić Senior menadžericom za poslovnu integraciju tržišta Češke, Slovačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije.

Robert Breški je jedan od prvih zaposlenika u Avonu Hrvatska, a na novu poziciju promoviran je s dužnosti Voditelja Odjela za korisnike, logistiku i nabavu za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju. Svoju poslovnu karijeru započeo je u McDonald'su Hrvatska, a trenutačno završava MBA studij na Henley Management Collegeu. Inače, glavni zadatak na novoj poziciji bit će mu podizanje kvalitete usluge i zadovoljstva kupaca, kao i optimalizacija troškova i resursa kroz službu za korisnike, logistiku i nabavu.

Nataša Ćurić Avonovom se timu pridružila krajem 2008. godine, te je pokrenula i uspješno vodila Odjel za razvoj poslovanja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju. U dosadašnjoj karijeri radila je u segmentima bankarstva (PBZ) u Hrvatskoj, consultingu (Roland Berger Strategy Consultants) u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Hrvatskoj, te na poslovima vođenja akvizicija za regionalnu prehrambenu kompaniju (Podravka). Nataša je diplomirala financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te završila MBA na IESE Business School u Barceloni. (V. K.)

Izvor:
Limun.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.