Share
Tweet
Share
Send to friend

Prezentacija Executive MBA programa u Zagrebu

COTRUGLI Business School u četvrtak 17. rujna predstavlja EMBA program

Čak 30 posto polaznika EMBA programa na COTRUGLI Business School već za vrijeme programa napreduje ili promijeni posao, što rezultira i povećanjem plaće. Osim toga, istraživanje koje je proveo MojPosao pokazalo je da završeni magisterij ili doktorat u prosjeku povećava plaću za 94,3 posto u odnosu na SSS, dok osoba koje završe MBA studij u prosjeku imaju 131,4 posto veću plaću od onih sa srednjom stručnom spremom.

Stoga i ne čudi da je interes za ovom razinom obrazovanja sve veći, a svi zainteresirani kandidati mogu se do kraja listopada obratiti COTRUGLI Business School, koja upravo upisuje 7. generaciju polaznika EMBA programa.

Kako bi budućim polaznicima pobliže objasnili pogodnosti ovog programa, ali i naveli kakve prednosti stječu pred konkurencijom na tržištu, COTRUGLI Business School u prostorima škole, u Domobranskoj ulici u Zagrebu, u četvrtak 17. rujna 2009. organizira prezentaciju EMBA programa.

Svi zainteresirani za prezentaciju, prijavnicu mogu ispuniti na www.cotrugli.eu.

"Taj poticajni program temelji se na razvoju liderskih kompetencija polaznika", objašnjava direktorica upisa Ivana Conjar, zbog čega je posebno namijenjen visokom i srednjem managementu te samostalnim poduzetnicima. Oni kroz program stječu znanje izravno primjenjivo u praksi, koje mogu primijeniti odmah nakon povratka na svoje radno mjesto.

No, budući da je Executive MBA program ozbiljna investicija, kako financijski tako i u smislu uloženog vremena, COTRUGLI Business School će svima onima koji prođu prvi dio EMBA selekcijskog procesa omogućiti besplatno sudjelovanje na dvodnevnom modulu, tj. predavanju na temu "HR and People Management".

Više informacija pronađite na www.cotrugli.eu. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.