Share
Tweet
Share
Send to friend

Obnovi životopis i uzmi karte za SF triler Surogati

Svi korisnici usluga revizije ili prijevoda životopisa na MojPosao, dobivaju po 2 kino ulaznice za film

Ako još niste otkrili nove usluge koje MojPosao nudi svim posloprimcima, pravo je vrijeme da vas podsjetimo kako vam možemo pomoći oko revizije, ali i prijevoda životopisa na jedan ili više stranih jezika.

Doro je poznato da životopis mora jasno isticati vaše prednosti pred konkurencijom, dosadašnja postignuća i poslovne rezultate, ključne riječi koje opisuju vašu karijeru te naglasiti u kojem se smjeru želite razvijati. Ako pak niste sigurni jeste li pravilno pokrili sva područja ili vodite bitku s prijevodima stručnih pojmova na strani jezik, obratite se stručnjacima na portalu MojPosao, koji će Vam profesionalno revidirati životopis i organizirati ga prema suvremenim europskim standardima. Ako vam je potrebno, prevest ćemo ga na engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, slovenski ili češki jezik.

Svima koji do 11. listopada 2009. iskoriste jednu od ovih usluga, MojPosao, Continental i Movieplex daruju po dvije kino ulaznice za SF triler "Surogati", koji se 1. listopada počinje prikazivati u kinu Movieplex u Centru Kaptol. Sve korisnike koji žive izvan Zagreba, MojPosao i partneri za vrijeme trajanja akcije nagrađuju DVD-om s filmom "Dan kad se Zemlja zaustavila" ili "Dogadaj".

O Surogatima
Film Surogati predvođen obećavajućom glumačkom postavom, s Bruce Willisom i Radhom Mitchell ("Tjelesna straža", "Melinda i Melinda", "Planet tame"), kao agentima FBI-a, prikazat će vam kako su nakon računala, elektroničke pošte, mobitela i Interneta, na svijet došli seksi roboti, koji su zapravo surogati običnih ljudi.

Oni nadomještaju njihove manje privlačne ljudske vrline, i svom "vlasniku" priskrbljuju emotivno ispunjenje, koje ovaj do sada nije mogao iskusiti. Saznajte je li tehnologija zaista otišla predaleko!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.