Share
Tweet
Share
Send to friend

Nikolina Jaković i Ana Bat vode nove odjele Erste banke

Erste & Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) je svojevrsnom internom reorganizacijom Službe marketinga, osim Odjela upravljanja kvalitetom usluge, uspostavila i dva dodatna odjela – Odjel promocije i Odjel upravljanja ciljnim grupama. Na čelo Odjela promocije imenovana je Nikolina Jaković, dok Odjel upravljanja ciljnim grupama vodi Ana Bat.

Nikolina Jaković rođena je 1973. godine u Zagrebu, gdje je diplomirala na Arhitektonskom fakultetu završivši Interfakultetski studij dizajna. Dodatnu edukaciju na području brand managementa stekla je kroz različite konferencije i seminare.

Karijeru je započela 1999. godine te je kroz više od 10 godina rada na poslovima promocije u Trgovačkoj i, kasnije, Erste banci stekla vrlo veliko iskustvo u domeni marketinških komunikacija.

Kao voditeljica Odjela promocije zadužena je za kompletnu ATL ("iznad linije") i BTL ("ispod linije") promociju na razini banke, provođenje strategije i planiranih aktivnosti Službe marketinga te organizaciju, koordinaciju i kontrolu radnih procesa promocije.

Ana Bat rođena je 1980. godine u Zagrebu, gdje je 2003. diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smjer marketinga, a trenutačno kraju privodi i poslijediplomski studij Poslovnog upravljanja (MBA).

Karijeru je započela 2005. u Raiffeisen Bank Austria d.d. kao koordinator kvalitete servisa i marketinške podrške, da bi nakon daljnjeg dvogodišnjeg boravka u Vipnetu na poziciji višeg specijalista za upravljanje odnosima s rezidencijalnim korisnicima, 2008. stigla u Erste banku.

Kao voditeljica Odjela upravljanja ciljnim grupama odgovorna je za upravljanje odnosima i komunikaciju s klijentima, segmentiranje klijenata, definiranje komunikacijske strategije prema ciljnim grupama klijenata te koordinaciju svih BTL ("ispod linije") aktivnosti prema klijentima. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.