Share
Tweet
Share
Send to friend

Službeni automobil idealan za seks?

Čak 17 posto građana imalo je seksualne odnose u službenom automobilu pokazalo je istraživanje web-sitea 4Kotača

Čak 17 posto građana imalo je seksualne odnose u službenom automobilu, pokazalo je istraživanje koje je vodeći hrvatski web-site za vozila, 4Kotača, proveo tijekom rujna i listopada nad 800 ispitanika.

Oni su samo dio od ukupno 95 posto ispitanika koji su priznali da su barem jednom u životu prakticirali seksualne odnose u automobilu, pri čemu ih je većina to ipak učinila u vlastitom vozilu (81 posto).

Najpopularnije lokacije za intimna druženja bili su šumski putovi (81 posto), slabo prometne ceste (35 posto) te parkirališta (31 posto), a u krajnjoj nuždi ljubavnici su parkirali i u parkovima (11 posto) te javnim garažama (5 posto).

Nešto više od polovice ispitanika (51 posto) priznalo je da su tijekom seksualnih odnosa doživjeli određene nezgode, pri čemu je njih 72 posto zaprljalo unutrašnjost automobila, dok ih je 36 posto uspjelo čak i oštetiti vozilo (uništili presvlake, oštetili/razbili prozore, razbili retrovizor,…). Istovremeno, 20 posto ispitanika je poderalo odjeću, a 16 posto ih se ozlijedilo.

Detaljne rezultate istraživanja pogledajte na 4Kotača! (V. K.)

Izvor: 4Kotača

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.