Share
Tweet
Share
Send to friend

Mario Špicar direktor sektora Organizacije i informatike Banke Kovanica

Mario Špicar imenovan je direktorom sektora Organizacije i informatike Banke Kovanica.

Špicar ima desetogodišnje iskustvo upravljanja timovima i odjelima koji se bave razvijanjem IT rješenja i IT podrškom bankarskim aplikacijama ne samo u Hrvatskoj, nego i na širem području regije.

U Banku Kovanica dolazi s pozicije voditelja odjela Razvoja softvera u sektoru Poslovne tehnologije u Hypo Alpe-Adria-Banci, gdje je bio odgovoran za interni razvoj softvera, razvoj skladišta podataka i sustava za podršku internom i eksternom izvješćivanju banke. Kao voditelj navedenog odjela sudjelovao je i na velikom projektu spajanja Slavonske Banke d.d Osijek i Hypo Alpe-Adria-Banke, u sklopu kojeg je bio odgovoran za podprojekte kontrole migracije podataka te interno i eksterno izvještavanje. Špicar ima iskustvo i u poduzetništvu, budući da je prije karijere u Hypo banci, tri godine vodio vlastitu informatičku tvrtku.

Na novom radnom mjestu biti će odgovoran za upravljanje cjelokupnim poslovanjem odjela unutar tog sektora Banke. (V. K.)

Izvor: business.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.