Share
Tweet
Share
Send to friend

Veselko Ivanković novo pojačanje u Combisu

Veselko Ivanković imenovan je na poziciju direktora Sektora mrežne infrastrukture i povezivanja u Combisu.

Ivanković je rođen 1972. godine, a diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu te se kontinuirano usavršavao pohađajući brojne seminare i stručne edukacijske programe.

Višegodišnju karijeru u Siemensu započeo je 1998. godine gdje je stekao iskustvo u upravljanju projektima i timovima za inteligentna mrežna rješenja te napredovao do voditelja odjela. Nakon toga prelazi na poziciju voditelja sektora pretprodajnih i prodajnih aktivnosti Siemensa za područje cijele Srednje i Istočne Europe.

U Combis dolazi iz Nokia Siemens Networks Zagreb d.o.o. gdje je radio na poziciji Key Account Managera za partnerska rješenja i proizvode te savjetnika za cjelokupna rješenja namijenjena velikim mobilnim i fiksnim operaterima u Hrvatskoj i regiji.

Na novoj poziciji u Cobmisu biti će odgovaran za unaprjeđenje poslovanja, istraživanje novih potencijalnih tržišta te cjelokupnu izradu i provedbu planova. (V. K.)

Izvor: SEEbiz.eu

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.