Share
Tweet
Share
Send to friend

Robert Kostelac regionalni prodajni menadžer u SAP-u

Tvrtka SAP je od studenog ove godine proširila svoj prodajni tim sa snažnim usmjerenjem na područja naftne, proizvođačke, građevinske, telekomunikacijske i elektroničke industrije. Voditeljem tog odjela - novim regionalnim prodajnim menadžerom – imenovan je Robert Kostelac.

Kostelac je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, gdje je upisao i magisterij, a osim toga završio je i program MBA obrazovanja na Bledskoj poslovnoj školi.

U SAP je prešao iz tvrtke Perpetuum Mobile gdje je bio zadužen za konkurentsko rješenje za manje i srednje poduzetništvo, a u svojoj karijeri radio je i u CARneti, Styria grupi te M SAN grupi. Tijekom svoje karijere pohađao je brojne tečajeve, seminare i kongrese na kojima je polagao tehničke vještine i stjecao znanja iz specifičnih područja.

u SAP-u će otvoriti novo poglavlje poslovne strategije te snažnije predstavljati potencijale SAP-ovih rješenja u industrijama koje su unatoč recesijskom razdoblju nastavile dominirati hrvatskim tržištem. (V. K.)

Izvor: limun.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.