Share
Tweet
Share
Send to friend

Ordinacija.hr najbolji web magazin, a SeekandHit najbolji internet marketing projekt

Tim Ordinacije.hr i SeekandHit-a sinoć je u Beogradu primio prestižne nagrade žirija Web Festa

"Nemamo još ni tri mjeseca, a ovo nam je već druga nagrada. Pripremali smo cijelu priču dvije godine, investirali strašno puno pozitivne energije. Hvala svim članovima tima Ordinacije.hr", izjavila je Irina Čulinović Soldat – autorica i izvršna urednica zdravstvenog web portala Ordinacija.hr, koji je na Web Festu u Beogradu proglašen najboljim web magazinom u cijeloj regiji.

No osim Ordinacije.hr, još je jedna hrvatska internet stranica osvojila prvo mjesto. Agencija za internetski marketing SeekandHit, proglašena je najboljom u kategoriji "Internet marketing projekti".

Na natječaj u toj kategoriji prijavile su se marketinške agencije i pojedinci, koji su prezentirali studije slučaja uspješnih web kampanja. Stručni žiri je kod ocjenjivanja uzeo u obzir nekoliko parametara: kreativnost (ideja, sadržaj, kvaliteta izrade, inovacija) kao i učinak kampanje.

Budući da se za naslov najboljih protekla čak dva mjeseca borilo gotovo 2.200 site-ova iz cijele regije, ne čudi činjenica da je sinoćnje svečano otvaranje pobjedničkih kuverti i objavljivanje pobjednika nalikovalo dodjeli Oscara.

Najbolje site-ove i projekte su kroz 17 kategorija birali žiri i publika. U svakoj su kategoriji dodijeljene po dvije nagrade. Žiri se sastojao od stručnjaka iz područja interneta, marketinga, poslovanja i zabave. Prilikom glasovanja žiri je ocjenjivao sadržaj, strukturu sitea, navigaciju, dizajn, funkcionalnost, interaktivnost i ukupni dojam (koliko site služi svojoj svrsi, koliko privlači i zadržava posjetitelje). Važno je naglasiti kako je i publika imala jedinstvenu priliku dati svoj glas putem službene web stranice festivala.

Web Fest je prvi regionalni festival za izbor najboljih web projekata i promociju upotrebe interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od izbora najboljih web siteova po kategorijama kao i od promotivno edukativnih aktivnosti. Kao i do sada, i ove godine su uz natjecanja organizirane i radionice, čime je nastavljena misija popularizacije interneta kod širokog kruga korisnika.

Izvori: Ordinacija.hr, SeekandHit

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.