Share
Tweet
Share
Send to friend

Valamar dodijelio priznanja svojim zaposlenicima

Zaposlenici godine su Gracijela Čalović, Franka Hazdovac i Barbara Peteh Kurelić

Turistička grupacija Valamar dodijelila je priznanja za izvrsnost svojim najboljim zaposlenicima i radnim timovima koji su dali izniman doprinos rezultatima ostvarenima u ovogodišnjoj sezoni. Priznanja su uručena na godišnjem okupljanju zaposlenika Valamara, u hotelu Valamar Diamant u Poreču.

Ove godine Valamar je dodijelio tri ravnopravna priznanja za zaposlenika godine i to Gracijeli Čalović, konobarici iz hotela Albona u Rapcu, Franki Hazdovac, recepcionarki u Valamar Lacroma Resortu u Dubrovniku te Barbari Peteh Kurelić, specijalistici za direktni marketing.

Gracijela Čalović posljednjih 20 godina radi u istom objektu u Rapcu - Albona Hotel & Residence. Odgovorna, poštena i strpljiva u odnosu s gostima i kolegama, Gracijela iznimnu pažnju u poslu poklanja detaljima, dok je posebice pozitivnim ocijenjen njezin entuzijazam i uspjeh u prenošenju svojeg znanja i iskustva mlađim kolegama. I prošle i ove godine, na temelju anketa zadovoljstva gostiju, proglašena je najboljim radnikom u svom objektu, a u ovoj godini i najboljim radnikom u Rapcu d.d.

Franka Hazdovac počela je u domaćinstvu novootvorenog Valamar Lacroma Resorta u Dubrovniku kao sezonski radnik, a potom je prešla na recepciju. Nadređeni, kolege i gosti prepoznali su je kao iznimnog zaposlenika s velikim profesionalnim potencijalom.

Barbara Peteh Kurelić zadužena je za web stranice u direktnom marketingu (Valamar web i blog, naturistički portal itd.). Ova je godina bila iznimno izazovna za Valamarovu direktnu prodaju i marketing, ali Barbara je svojim pozitivnim stavom i velikom radnom etikom uspjela donijeti rezultat i održati dobar duh u cijelom timu.

Priznanje za najbolje rezultate postignute u 2009. u segmentu hotela, u ime svih zaposlenika primio je Eđidio Čekić, direktor porečkog hotela Valamar Rubin. Priznanje za najbolji rezultat u kamping segmentu ostvario je krčki naturistički kamp Politin, a priznanje je u ime svih zaposlenika preuzela Kata Braut, direktorica kampa.

Već drugu godinu zaredom, hotel Valamar Bellevue iz Rapca zasluženo je dobio nagradu za najveći napredak u ostvarenim rezultatima, a priznanje je u ime svih zaposlenika preuzela direktorica hotela Klaudia Verbanac. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.